The Road Of Life

22 October 2018

The Road Of Life

Bjurre en Dagmar studeren op het VWO en zijn gek op muziek. Zowel Bjurre als Dagmar bespelen meerdere muziekinstrumenten en zij willen dat zoveel mogelijk kinderen in contact met muziek kunnen komen. Om dat voor elkaar te krijgen organiseren ze een benefietconcert en willen ze het album ‘The Road Of Life’ opnemen. Dit nobele initiatief is hun profielwerkstuk en hiermee willen ze Stichting Leerorkest Drechtsteden ondersteunen.



Onderzoek heeft aangetoond dat samen muziek maken een heel positieve invloed heeft op de algehele ontwikkeling van kinderen. Naar eigen zeggen worden kinderen er ‘gewoon blij’ van. Muziek heeft kinderen zoveel te bieden, het is een enorme verrijking. Het Leerorkest wil zoveel mogelijk kinderen de kans geven om te ontdekken hoe leuk en mooi het is om een instrument te bespelen en samen muziek te maken. Omdat muziek maken vaak veel geld kost, zet deze stichting zich in om de drempel te verlagen en zoveel mogelijk kinderen te laten musiceren op de basisschool. En niet alleen dat, ook in orkestvorm.



Op 29 november zal het benefietconcert plaatsvinden in Theater De Willem in Papendrecht.
Dit initiatief is iets wat ik van harte ondersteun. Muziek verbindt spelenderwijze en ik vind het fantastisch dat deze jongeren hun talenten inzetten voor een goed doel!

Succes jongens, zet hem op!

Groetjes,

Marco