Videoclip ‘Hoe Het Danst’

22 May 2019

Videoclip ‘Hoe Het Danst’

Samen met Armin van Buuren, één van de beste DJ’s ter wereld, Davina Michelle, één van de grootste zangtalenten van Nederland, en componist en tekstschrijver én vriend John Ewbank heb ik op 8 mei de nieuwe single ‘Hoe Het Danst’ gelanceerd bij Radio 538 in de Coen en Sander show. Een nieuw nummer uitbrengen blijft altijd spannend, want wat zou mijn publiek ervan gaan vinden? Maar het was echt onvoorstelbaar hoeveel positieve reacties wij op het nummer kregen, sterker nog, binnen drie dagen waren er al meer dan 1 miljoen streams en binnen een week al meer dan 2 miljoen! Dit is echt niet normaal meer, ik vind dit zo gaaf!



Uiteraard wilden we ook heel graag een videoclip opnemen bij dit nummer en deze clip is vanmiddag om 16.00 uur online gekomen en uiteraard te zien op mijn eigen Official Artist Channel! Een aantal fans mochten meespelen in de clip en ik vind dat hij bijzonder goed geslaagd is.

Ben je nog niet geabonneerd op mijn Official Artist Channel, dan kun je dat doen door je te abonneren via de button op mijn eigen YouTube-kanaal en mis je dus niets meer. 

Wat vinden jullie van de videoclip?

Groetjes,

Marco